Hervadás (I összesen Vegyészkert-trilógia)

  • Main
  • Hervadás (I összesen...

Hervadás (I összesen Vegyészkert-trilógia)

Lauren Destefano
0 / 4.5
0 comments
Bạn thích cuốn sách này tới mức nào?
Chất lượng của file scan thế nào?
Xin download sách để đánh giá chất lượng sách
Chất lượng của file tải xuống thế nào?
Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb amerikai ifjúsági regénye.Akarnád pontosan tudni, mikor fogsz meghalni? Egy balul sikerülttudományos kísérlet miatt a világot élő időzített bombák népesítikbe: a férfiak csak huszonöt, a nők pedig csupán húsz évig élnek.
Genetikusok keresik az ellenszert, hogy az emberi faj újra erőrekapjon. Mindenközben a világon eluralkodik a  szegénység és abűnözés,gyerekekmillióimaradnakárván,serdülőlányokatrabolnakésadnakel,hogytöbbnejűházasságbanutódokatszüljenek. A tizenhat éves Rhine-nak már csak négy éve van hátra,amikor ő is erre a sorsa jut. Noha a kiváltságosok jómódú világábacsöppen, és férje, Linden őszintén szereti, egyre csak a szökés jár afejében. A varázslatos gazdagság közepette Rhine lassan ráébred,hogy a csillogó látszat mögött a valóság ridegebb, mint hitte volna.
Miközben a génvírus miatt egyre fenyegetőbben közeledik Lindenéveinekvége,Rhinebizalmasbarátratalál,akineksegítségéveltalán esélye lehet a menekülésre. De vajon a káoszba süllyedővilágban csakugyan lehetséges a szabadság?
Năm:
2013
Nhà xuát bản:
Cartaphilus
Ngôn ngữ:
hungarian
ISBN 10:
963266275X
ISBN 13:
9789632662756
File:
PDF, 1.12 MB
IPFS:
CID , CID Blake2b
hungarian, 2013
Tải vè (pdf, 1.12 MB)
Hoàn thành chuyển đổi thành trong
Chuyển đổi thành không thành công

Từ khóa thường sử dụng nhất